Luc's Car Care

Klasse door persoonlijke aandacht

Interieur Ramen reinigen

Helder zicht is wat elke bestuurder nodig heeft en wat uiteraard belangrijk is. Daarom reinigen wij de ramen streeploos, zo oogt uw auto weer als nieuw.Interieur stofzuigen

Bij elk pakket stofzuigen wij de gehele auto globaal en lichtjes, toch door middel van speciale kopstukken komen wij bij alle moeilijke plekken en vakken. Kiest u voor het 'Pro pakket' dan stofzuigen wij uw interieur intensief en waar nodig borstelen wij al het vuil los en zuigen dat op.   Stoelen en tapijt reinigen

Hiermee halen wij elke vlek en elke kruimel uit het tapijt en/of de bekleding. Door middel van de bekleding te 'shamporellen'. 
Shamporellen is schoon water dat wordt gemengd met een reinigingsmiddel, dat dan onder hoge druk in de bekleding gespoten wordt en er gelijktijdig weer uitgezogen wordt met een zuiger.


Dashboard reinigen

Stof en/of etensresten dat overal tussen zit zal verleden tijd zijn! Kiest u voor het 'Pro pakket' dan zullen wij ons uiterste best dit  te verwijderen. 
Kiest u voor het 'Medium pakket' dan zullen wij uw
 ventilatierooster geheel stofvrij maken.  

Leder behandeling

Ziet en voelt uw leer droog aan? Dan zorgen wij ervoor dat deze gevoed zal worden. Hiermee vullen wij de droogte op zodat uw leer weer flexibel wordt en niet verder zal uitdrogen.
E-mailen
Bellen
Map