Luc's Car Care

Klasse door persoonlijke aandacht

Exterieur Snowfoam behandeling

Een snowfoam behandeling zorgt ervoor dat voordat wij met de hoge druk te werk gaan eerst al het vuil losweekt. Hierdoor zijn de kansen op nog meer krassen nihil en is het veiliger voor het lak.
 

Kleien van het lak

Met een stukje klei kleien wij het lak. Kleien van de auto breekt het meeste hardnekkige vuil af dat je met normaal wassen en waxen niet kunt verwijderen..

 

Polijsten

Elke auto heeft ze wel. Gebruikerssporen oftewel krassen. Deze zijn soms niet te zien maar ze zitten er wel. Door het lak te polijsten schuur je als het ware een dun laagje van de lak af zodat het weer als glad aanvoelt en oogt. Door machinaal te polijsten haal je het beste resultaat en kunnen voor 70 tot 80% van de krassen verwijderd worden!Waxen

Is de hele auto gepolijst dan mist uw lak een bescherming. Een wax vult de poriën die open zijn gegaan tijdens het polijsten. De wax biedt een bescherming voor een aantal maanden, hierdoor hecht het vuil zich minder snel en is het wassen van uw auto weer een makkie.

 


Motorruimte reinigen

Een reiniging onder de motorkap is soms ook nodig. Overal zitten olievlekken, stof of andere vloeistoffen. Hierdoor oogt zelfs onder de motorkap de auto als 'oud'. Wij reinigen de hele motorruimte zodat deze er weer als nieuw uitziet.


E-mailen
Bellen
Map